OM OSS

Vi riktar oss mot såväl företag som privatpersoner. Med en växande krets av nöjda kunder samt goda samarbeten expanderar vi hela tiden.

Vi lägger stort fokus på att kunden alltid ska vara nöjd. Med vår erfarenhet behöver kunden aldrig tveka. Autoident AB arbetar endast med material av absolut högsta kvalitet, och samtliga anställda är diplomerade enligt 3M´s regler.

Vi hjälper er med en helhetslösning, oavsett fordonstyp. Från idé till färdig produkt.

Läs mer om 3M i broschyrerna nedan:
3M™ MCS™ Garantier
Controltac™ Graphic Film 180Cv2
Controltac™ Graphic Film IJ380

Här på Autoident använder vi de bästa verktygen i branschen.

Det är viktigt att design och produktion blir enhetligt för att fullfölja kundens önskemål. Vi har verktygen som hjälper till att få snyggaste och exaktast resultat.

Några av våra produktionsverktyg

  • HP Latex printer 365 (miljövänligast i branschen)
  • Neshen Cold laminator 1650
  • Summa Plotter S2 Class 160 M


Prestanda

Autoident använder sig av material med hög kvalitét och livslängd från 3M och Avery-dennison, detta ser till att färgen blir lika vacker som lack men även ger oss möjligheten att stretcha materialet runt bilens kurvor utan att skäras,skalas av vid kanter eller solblekas som som andra billigare material.

Noggrannhet

Våran framgång är i högst grad tack vare vår noggrannhet. Varje arbete går igenom stadier av kontroll för att säkerhetsställa att alla jobb som skickas utanför dörrarna håller våran högre standard.