WRAP, PPF, DECOR, WINDOW TINT.

FULLWRAP, PPF, DECOR, WINDOW TINT.

FULLWRAP

Stick ut från mängden med en fullwrap.

FLEETWRAP

Wrappa alla företagets bilar. Om ni behöver så hjälper vi till att ta fram en design.

DETAILWRAP

Att foliera en detalj, tex backspeglarna, kan göra mycket för bilens utseende.

DECOR

Berätta vem du, eller ni, är med en logo på bilen.

FULLWRAP

En fullwrap, eller helfoliering, innebär att man klär hela bilen i en tunn plastfilm. Förutom att den förändrar utseendet på din bil skyddar den mot olika skador utan att påverka priset negativt vid en försäljning. Här ser ni en Volvo XC40 som är helfolierad med en folie som garanterat gör att bilen syns när det är mörkt.

Säger man fullwrap tänker man oftast bil men vi folierar allt från gräsklippare till båtar.

PPF, PAINT PROTECTION FILM

PPF, Paint Protection Film
Vill du slippa fula stenskott så är det transparent PPF som gäller. Vi lägger oftast PPF, stenskottskydd, på motorhuv och framskärmar men kan även göra det på de ytor du önskar.

I videon demonstrerar Mats hur detta fungerar på en Porsche.

Bumper
Slipp skrapmärken vid bakluckan, skydda kofångaren med PPF.

DECOR

We make you special
Din bil är mer än bara ett transportmedel, den är också en kommunikationskanal och reklamplats för dig att nå potentiella kunder på. Stort eller litet, på sidan, bakluckan eller motorhuven (eller frunken) – låt ditt varumärke synas. 

Vi tar förstås fram mer avancerade bildekorer. Det är (nästan) bara fantasin som sätter gränserna.

CHROME DELETE

Wrappa chromelisterna med en svart folie, förutom att det förändrar bilens utseende så är folien ett skydd. Framförallt om du väljer att göra en chrome delete på bilens grill.

WINDOW TINT

Det finns många anledningar att skaffa solfilm/window tint till sin bil. Det kan tex vara för att hålla bilen sval under sommaren eller för att minska insynen.

Solfilmen har även ett UV-filter som gör att inredningen inte bleknar.

Solfilmen finns i fem steg,  steg 5 är ljusast och steg 1 mörkast.

WRAP EXTERIOR

Vägg- och fönsterdekor är en flexibel produkt med många olika användningsområden. Att tex dekorera sitt skyltfönster är ett enkelt och snyggt sätt att göra fasaden mer inbjudande. Vanliga dekorer är öppettider på dörren, insynsskydd och fönsterlogotyp.

WRAP INTERIOR

Förvandla släta inomhusytor till konstverk med 3M:s breda utbud av grafiska folier. Välj mellan allt från printbara folier och finisher till infärgade folier och mycket mer. Vi har allt du behöver för att skapa livfulla designer och göra ett oförglömligt intryck.

Ni kan tex hjälpa era besökare att hitta runt i lokalerna eller framhäva speciella platser. Det kan också handla om beskrivande texter av bilder, tavlor produkter eller annan relevant information.

Folietexterna låter dig skapa spektakulära och väl synliga texter på alla typer av ytor – väggar till golv.